Referenties

Referenties

Inga komt met origineel en exclusief plan, op maat gemaakt na een goed gesprek over wensen en smaak. Zij voelt klant goed aan en weet wensen te vertalen naar eigentijds plan. Wij zijn zeer tevreden.

Gaby&Tim, Valkenswaard

Wij hebben een gedetailleerd plan voor onze verbouwing ontvangen. Dit heeft ons goed geholpen in het maken van de keuzes.

Robert&Else

Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer

Adrianna, Uden

Inga heeft onze slaapkamer opnieuw ingericht en een inloopkast in het ontwerp opgenomen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Inga is betrouwbaar, creatief en oplossingsgericht!

Ine, Weert

Zag door de bomen het bos niet meer wat betreft de kleuren en materialen om de woonkamer opnieuw in te richten. Inga heeft mij deskundig advies gegeven wat betreft de kleuren en stijlen van het schilderwerk, meubels en stoffering. Ze neemt ruim de tijd voor je, is vrijblijvend en levert daarbij ook nog goede kwaliteit aan meubels en gordijnen tegen een zeer betaalbare prijs. Een aanrader

Wim, Weert

Inga heeft in mijn nieuwbouwwoning een geweldige keuken ontworpen. Zij denkt goed mee met wat mijn wensen zijn en draagt vele mogelijkheden aan waarbij zij de prijs ook goed in de gaten houdt. Zal haar diensten zeker bij familie en vrienden aanbevelen. Ben echt tevreden over haar ontwerp en vakkennis.

Marion, Horn

We waren toe aan een nieuwe keuken, maar kwamen niet uit de indeling. ( wel of niet aanbouwen, muurtje eruit of toch niet, kookeiland of niet…) Inga is komen kijken en heeft vervolgens 3 tekeningen voor ons gemaakt. Inga is professioneel en denkt goed met je mee. We hebben voor 1 van haar ontwerpen gekozen en zijn er heel tevreden mee.

Caroline, Roggel

Ik ben heeeeel tevreden. Inga heeft mij, zeer professioneel, stapje voor stapje begeleid naar het kiezen van, uitzoeken van een nieuwe vormgeving van mijn oude keuken, die een stuk praktischer is voor de beperkte ruimte waar ik over kan beschikken. Het is echt prachtig geworden. En ook tijdens het proces, als er een probleem rees, kwam ze na een telefoontje meteen naar me toe om vervolgens uren lang bezig te zijn om dat probleem op te lossen. En dat lukte altijd.En bij Inga kost dat echt niet meer, maar minder dan bij de grote keuken giganten. Ik vind haar bedrijfje echt een aanrader als je een persoonlijke en professionele begeleiding zoekt om een nieuwe keuken te realiseren.

Theo, Weert

Inga have been like someone from family through out my renovation project. No matter the time of the day or day of the week, Inga is always willing to help, listen to your questions and create pragmatist solutions. Inga showed me the way to make the plan of my house in a way that i didn’t think before, helped me to equip my kitchen with high quality products even without going to a shop, joined my bathroom shopping on whatsapp, assisted in the coloring and lighting of my house. Looking back, i can not imagine how i would manage to finalize this renovation without having Inga. I have a beautiful apartment now and majority of the credits are on her side. Many many thanks

Tuna, Amsterdam

Inga heeft voor mij prachtige en duidelijke 3D tekeningen gemaakt en het werk goed begeleid, tekeningen met goede/begrijpelijke details en goed begrepen wat mijn wensen zijn. Ga zo door!! Groetjes, René

Rene, Stramproy

Inga heeft uitzonderlijk goed geluisterd naar de wensen en verwachtingen van ons betreffende het plaatsen van een nieuwe keuken. Daarnaast weet zij op subtiele wijze originele ideeën toe te voegen die naadloos aansluiten op onze wensen en extra gebruiksgemak in de keuken geven. Een echte vakvrouw met passie voor ontwerpen en samenstellen van een uniek interieur! En dat alles tegen een zeer redelijke prijs!

Rob en Ingrid, Weert