fbpx
Image

Mijn ontwerpen zijn door een ervaren topteam gerealiseerd. Samen regelen we alle benodigde materialen t/m een complete perfecte realisatie.

Top kwaliteit afwerking, redelijke prijzen, een snelle en perfecte uitvoering.

Is dit mogelijk? Ja 😉

Ze leveren goed werk voor een eerlijke prijs en zijn harde werkers! Ze zullen er altijd alles aan doen om uw klus zo snel mogelijk af te maken met een uitstekende kwaliteit. Van sloopwerk en alle benodigde leidingwerkzaamheden tot tegels en sanitair installeren. Ze zorgen er altijd voor dat het resultaat aan alle eisen van de klant voldoet.

Zij maken badkamers in top kwaliteit. De tegels worden in verstek gefreesd zodat wij geen afwerk hoekprofielen hoeven te gebruiken. Uw badkamer wordt met extra aandacht en precisie afgewerkt.


Realisaties
OntwerpIn mijn studio liggen veel stalen


“Deutsche Gründlichkeit” is niet voor niets een begrip. Ze staan bekend om de uitstekende kwaliteit en om die reden werk ik uitsluitend met Duitse fabrikanten.Ik neem u graag virtueel mee door de fabriek beurs in Duitsland.

Iedere badkamermeubel kan naar wens aangepast worden in iedere gewenste opstelling en daardoor toegepast worden in elk interieur !

MEUBELS