Over mij

Welkom

op mijn site!


 Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Inga Godlevskiene en ik ben uw ontwerper.

Vanaf 2002 ben ik werkzaam als zelfstandig ontwerper/projectmanager. Ik heb een universitaire opleiding genoten en een Masterdiploma in mechanical  engineering gehaald. Deze kennis helpt mij heel veel in mijn werk, want overal zijn constructies aanwezig. Veel mensen vragen zich af waarom ik nu werkzaam ben als ontwerper. Het verhaal begint in het jaar 2000. Toen studeerde ik nog op de universiteit en was ik werkzaam als ingenieur-constructeur. Ik maakte technische tekeningen voor meubels. Daarna werden deze tekeningen gerealiseerd. Dit was voor mij een heel bijzonder moment. Zodoende is het mijn passie geworden.

Tegenwoordig maak ik niet alleen ontwerp-tekeningen, ook heb ik ervaring met het realiseren van complete projecten. Bij het realiseren van een opdracht besteed ik altijd veel aandacht aan details, hierdoor kan ik net iets extra’s bieden. Door de jarenlange samenwerking met partners in verschilende EU-landen weet ik precies waar ik topkwaliteit kan verwachten tegen de beste prijs. Hierdoor kan ik u als klant ook geld laten besparen.

In 2015 ben ik met mijn gezin (man en vier zonen) naar Nederland verhuisd. Mijn Nederlands wordt iedere dag beter; u zult ongetwijfeld een accent horen, maar dit zal onze communicatie in het Nederlands niet in de weg staan.

Opleiding:


2000

2000

Bachelor-diploma mechanical engineering

2002

2002

Masterdiploma in mechanic engineering

2000-2014

2000-2014

Verschilende ontwerpcursussen gevolgd

Elk jaar bezoek ik diverse beurzen voor de nieuwste interieur-updates

FAQ

V: Hoe weet ik wat de klant wel of niet mooi zal vinden?

A: Als ontwerper steek ik bij nieuwe projecten extra veel tijd in de eerste onderzoeksfase. Ik volg uw wensen en instructies, maar ik lees en luister vooral tussen de regels door. Hoe meer informatie ik krijg des te beter. Tenslotte is het mijn vak om de identiteit van de bewoner te vertalen naar de juiste sfeer en indeling van uw huis!

V: Welke stijl hanteert Interieurruimte?

A: Als interieurontwerper het mijn specialiteit is om me in te leven in de woonstijl die het beste bij de wensen en de persoonlijkheid van de klant past. Hierdoor weet ik op welke wijze harmonie te creëren en stijlen te combineren. Ik houd van een tijdloze uitstraling, natuurlijke materialen en accessoires. Hierdoor ontstaat er geen showroom maar een uniek en persoonlijk interieur.

V: Hoe kostbaar is het inhuren van een interieurontwerper?

A: Het inhuren van een ontwerper kost inderdaad geld. Echter, dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de voordelen van een goed advies! U bespaart  tijd èn geld met een interieurontwerper en u kunt veel gemaakte (dure) fouten voorkomen. Doordat ik een compleet overzicht van de ruimte heb en advies geef voor een mooi geheel, voorkomt u namelijk miskopen door allemaal losse elementen aan te schaffen. Een goed advies bespaart u dus zelfs geld!