Over mij

Welkom

op mijn site!


 Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Inga Godlevskiene

Vanaf 2002 ben ik werkzaam als zelfstandig ontwerper/projectmanager. Ik heb een universitaire opleiding genoten en een Masterdiploma in mechanical  engineering behaald. Deze kennis helpt mij in mijn werk, want overal zijn constructies aanwezig. Veel mensen vragen zich af waarom ik nu werkzaam ben als ontwerper. Het verhaal begint in het jaar 2000. Toen studeerde ik nog op de universiteit en was ik werkzaam als ingenieur-constructeur. Ik maakte technische tekeningen voor meubels. Daarna werden deze tekeningen gerealiseerd. Dit was voor mij een heel bijzonder moment. Zodoende is het ontwerpen mijn passie geworden.

Tegenwoordig maak ik niet alleen mooie tekeningen, maar heb ik ook ervaring met het realiseren van projecten.  Kenmerk van mijn werk  is dat ik altijd denk aan de details bij het realiseren van de wensen van mijn klanten. Hierdoor kan ik net iets extra’s bieden. Ik heb ook veel verschillende  professionele relaties ( producenten in verschillende EU-landen) in heel veel verschillende branches . Daar werk ik vaak mee samen, waardoor ik u als klant ook geld kan besparen.


Mijn kwaliteiten

  • groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • eleerlijk en recht door zee
  • flexibel
  • stipt en accuraat
  • technisch denkvermogen
  • ruime ervaring in projectmanagement
  • gevoel voor innovaties en de laatste trends
  • ruime ervaring en expertise
  • spreken/schrijven van Nederlands – voldoende  (ik woon sinds 2015 in Nederland)

Elk jaar bezoek ik diverse beurzen voor de nieuwste interieur-updates

FAQ

V: Hoe weet ik wat de klant wel of niet mooi zal vinden?

A: Als ontwerper steek ik bij nieuwe projecten extra veel tijd in de eerste onderzoeksfase. Ik volg uw wensen en instructies, maar ik lees en luister vooral tussen de regels door. Hoe meer informatie ik krijg des te beter. Tenslotte is het mijn vak om de identiteit van de bewoner te vertalen naar de juiste sfeer en indeling van uw huis!

V: Welke stijl hanteert Interieurruimte?

A: Als interieurontwerper het mijn specialiteit is om me in te leven in de woonstijl die het beste bij de wensen en de persoonlijkheid van de klant past. Hierdoor weet ik op welke wijze harmonie te creëren en stijlen te combineren. Ik houd van een tijdloze uitstraling, natuurlijke materialen en accessoires. Hierdoor ontstaat er geen showroom maar een uniek en persoonlijk interieur.

V: Hoe kostbaar is het inhuren van een interieurontwerper?

A: Het inhuren van een ontwerper kost inderdaad geld. Echter, dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de voordelen van een goed advies! U bespaart  tijd èn geld met een interieurontwerper en u kunt veel gemaakte (dure) fouten voorkomen. Doordat ik een compleet overzicht van de ruimte heb en advies geef voor een mooi geheel, voorkomt u namelijk miskopen door allemaal losse elementen aan te schaffen. Een goed advies bespaart u dus zelfs geld!