fbpx
Image

In het onderstaand gedeelte vind je antwoorden op verschillende veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

Wat is de doorlooptijd van een interieur advies?
Dat is afhankelijk van het gekozen dienst, maar gemiddeld kun je denken aan 4-6 weken.
Welke stijl hanteert Interieurruimte?
Als interieurontwerper het mijn specialiteit is om me in te leven in de woonstijl die het beste bij de wensen en de persoonlijkheid van de klant past. Hierdoor weet ik op welke wijze harmonie te creëren en stijlen te combineren. Ik houd van een tijdloze uitstraling, natuurlijke materialen en accessoires. Hierdoor ontstaat er geen showroom maar een uniek en persoonlijk interieur.
Hoe weet ik wat de klant wel of niet mooi zal vinden?
Als ontwerper steek ik bij nieuwe projecten extra veel tijd in de eerste onderzoeksfase. Ik volg uw wensen en instructies, maar ik lees en luister vooral tussen de regels door. Hoe meer informatie ik krijg des te beter. Tenslotte is het mijn vak om de identiteit van de bewoner te vertalen naar de juiste sfeer en indeling van uw huis!
Hoe kostbaar is het inhuren van een interieurontwerper?
Het inhuren van een ontwerper kost inderdaad geld. Echter, dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de voordelen van een goed advies! Je bespaart tijd èn geld met een interieurontwerper en je kunt veel gemaakte (dure) fouten voorkomen. Doordat ik een compleet overzicht van de ruimte heb en advies geef voor een mooi geheel, voorkomt je namelijk miskopen door allemaal losse elementen aan te schaffen. Een goed advies bespaart je dus zelfs geld!
Ben ik verplicht meubelen/accessoires bij Interieurruimte af te nemen?
Nee, je bent zeker niets verplicht. De praktijk heeft mij geleerd dat het prettig is om samen op zoek te gaan naar de juiste meubels, zodat je dichter bij het droomontwerp blijft en dus het gewenste resultaat.
Wat is precies de meerwaarde van een 3D-ontwerp?
Met een 3D-ontwerp kan je de ruimte optimaal visualiseren, daardoor kunnen we tot in de detail meedenken. Een 3D-ontwerp wordt vaak gebruikt bij grotere verbouwingen of nieuw te bouwen woningen