fbpx
Image


Uw huis is de plek waar je het meest aanwezig bent. Daarom is het belangrijk om aandacht aan het interieur te besteden. Ieder persoon of familie heeft andere leefgewoontes. Dit vraagt dan ook om een persoonlijk interieur dat daar bij past. Ik kan  je daarmee van dienst zijn.  Benieuwd naar de mogelijkheden?

Werkwijze:


STAP 1: VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN bij je thuis

In het eerste gesprek bespreken we het wensen- en eisenpakket voor het interieur. Samen bekijken we de tekeningen die gemaakt zijn door de architect of projectontwikkelaar. Bestaat de woning al, dan bekijken we deze. Bereid je voor op veel vragen van mij zodat ik goed inzichtelijk heb wat er nodig is om aan de slag te gaan.

TIPS voor het eerste gesprek:

Denk goed na over welke meubels je graag wilt behouden.

Met een moodboard of voorbeelden van een stijl dat je mooi vindt weet ik welke richting we in moeten.

Denk na over dingen die jij echt in huis wilt hebben. Spullen/elementen waar ik een plek voor moet zoeken, zoals een piano, speciale kastruimte, schilderijen en ga zo maar verder


STAP 2: STIJL EN SFEER BEPALEN, OFFERTE


Welke sfeer moet jouw interieur uitstralen? Ga jij voor landelijk of juist meer voor industrieel? Houd jij van meerdere stijlen en wil jij graag klassiek met Scandinavisch samenvoegen in jouw nieuwe interieur? Alles is mogelijk! ik maak van al jouw wensen één geheel. In het ontwerp zal ik alles samen laten komen tot één geheel. Na aanleiding van ons intakegesprek zal ik een op maat gemaakte offerte met daarbij concept afbeeldingen toesturen.


Na akkoord op de offerte zal ik in de derde stap 


STAP 3: ONTWERPEN


Hoe benutten we de ruimte optimaal?Omdat er altijd meerdere manieren zijn om een ruimte goed in te delen zal ik meerdere ontwerpen maken. Doel is enerzijds het bepalen van de functies, indeling en routing. Vragen als: ‘Waar kan ik het beste de keuken plaatsen?’ of ‘Waar plaats ik de open haard het beste?’ komen allemaal aan de orde. Mijn doel is ook om je te verrassen, dat ik een indeling ontwerp waar jij zelf nooit aan gedacht zou hebben. Uw wensen qua stijl en sfeer zijn hier uiteraard ook in verwerkt.


STAP 4: VERVOLG AFSPRAAK IN MIJN STUDIO


Samen bepalen we welke indeling het best bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om bepaalde facetten uit een andere indeling over te nemen en indelingen samen te voegen tot een definitieve indeling.


STAP 5: HET KLEUREN- EN MATERIALENPLAN


Tijdens onze vervolgafspraak nemen we samen een kijkje naar kleuren en materialen..

Met kleur breng je sfeer in een ruimte en hebben invloed op de grote van een ruimte. Ik houd rekening met de ligging van de woning en de lichtinval.
Samen bekijken we kleurstalen, stoffen en materialen. U kunt ze zo goed van dichtbij zien, voelen en ervaren.

 


STAP 6: HET VERLICHTINGSPLAN


Goede verlichting is onmisbaar in een goed uitgedacht interieur. Het bepaald de sfeer en heeft een praktische functie.Het zorgt voor een hoge mate van afwerking als hier vooraf goed over is nagedacht. Waar zitten schakelaars of lichtbronnen op een logische plek, wat zal in de toekomst misschien nog nodig zijn of wat heeft je in de oude situatie gemist. We moeten zien te voorkomen dat je na de verbouwing toch nog met kabelgootjes of snoeren aan de gang moet.


*STAP 7: HET MEUBEL- EN ACCESSOIREPLAN


Ook maak ik een passend meubel- en accessoireplan inclusief een handige boodschappenlijst. Lekker makkelijk om zelf mee aan de slag te gaan.


*STAP 8: MEUBELS OP MAAT


Meubels op maat zorgen voor het perfecte plaatje. Door maatwerk meubels te combineren met bijzondere items, haalt je meer uit jouw interieur. Laat je zich niet afschrikken door het idee dat dit enorm in de papieren zou kunnen lopen. Je zult verstelt staan van wat er mogelijk is binnen het budget voor gangbare productiemeubels.

* – OPTIONEEL/MEERWERK


STAP 9: 3D IMPRESSIES VAN JOUW INTERIEUR/HET EINDGESPREK


Je bent waarschijnlijk ontzettend benieuwd naar jouw nieuwe interieur en het eindresultaat van het ontwerp. Ik maak een 3d-impressie en fotorealistische beelden. Op die manier kun jij goed zien hoe mijn adviezen uitpakken in de ruimte. Bij elk ontwerp maak ik een filmpje, zodat de ruimte van alle kanten goed zichtbaar is.
Na het eindgesprek ontvangt je het gehele advies in PDF digitaal via de mail.


Prijzen per verdieping ​inclusief BTW

Begane grond ≤ 60m2  €900,-
Begane grond ≤ 100m2  €1200,-
Begane grond > 100m2  vanaf €1500,-
Zolder verdieping  vanaf €675,- 

Prijzen per ruimte ​inclusief BTW

Woonkamer  €500,-
Keuken  €250,-
Eetkamer €200,- 
Badkamer  €250,- 
Slaapkamer  €350,- 
Kantoor  €350,- 
Toilet  €225,- 
Hal  €225,- 
Kinderkamer €300,-


Uw eigen persoonlijke pakketprijs samenstellen


Staan de gewenste ruimtes hier niet tussen of wil je graag een pakket samenstellen  Alle combinaties zijn mogelijk. Ik maak graag een offerte op maat voor u.

 Ontvang GRATIS een persoonlijke offerte per e-mail


Inspiratie