Image

Uw huis is de plek waar je het meest aanwezig bent. Daarom is het belangrijk om aandacht aan het interieur te besteden. Iedere persoon of familie heeft andere leefgewoontes. Dit vraagt dan ook om een persoonlijk interieur dat daar bij past. Ik kan  je daarmee van dienst zijn.  Benieuwd naar de mogelijkheden?

Werkwijze:


STAP 1: VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN bij je thuis

In het eerste gesprek bespreken we het wensen- en eisenpakket voor het interieur. Samen bekijken we de tekeningen die gemaakt zijn door de architect of projectontwikkelaar. Bestaat de woning al, dan bekijken we deze. Vertel mij wat ik moet weten en welke elementen je wil behouden, om aan de slag te gaan. Ik ga je veel vragen stellen.

TIPS voor het eerste gesprek:

  1.  Welke meubels uit jouw eigen huis jij wil meenemen.
  2. Je kun me ook afbeeldingen tonen van interieurs die jij erg mooi vindt. Dan heb ik daar een beeld bij.
  3. Denk na over dingen die jij echt in huis wilt hebben. Spullen/elementen waar ik een plek voor moet zoeken, zoals een piano, speciale kastruimte, schilderijen en ga zo maar verder.
  4.  Welke meubels uit jouw eigen huis je wil meenemen.

STAP 2: STIJL EN SFEER BEPALEN, OFFERTE


Welke sfeer moet jouw interieur uitstralen? ga jij voor landelijk of juist meer voor industrieel? houd jij van meerdere stijlen en wil jij graag klassiek met scandinavisch samenvoegen in jouw nieuwe interieur? alles is mogelijk! ik maak van al jouw wensen één geheel. Op basis van intake gesprek stel ik een offerte voor het interieurontwerp traject met voorlopige concept foto’s op .


Na akkoord op de offerte zal ik in de derde stap 


STAP 3: INTERIEURINRICHTING PLAN


Hoe benut je de ruimte optimaal? Ik maak verschillende indelingen voor jouw woning, omdat er altijd meerdere manieren zijn om een ruimte goed in te delen. Doel is enerzijds het bepalen van de functies, indeling en routing. Vragen als: ‘Waar kan ik het beste de keuken plaatsen?’ of ‘Waar plaats ik de open haard het beste?’ komen allemaal aan de orde. Mijn doel is ook om je te verrassen, dat ik een indeling ontwerpen waar jij zelf nooit aan gedacht zou hebben. Anderzijds wil ik de sfeer voor het te realiseren interieur bepalen.


STAP 4: VERVOLGENDE AFSPRAAK IN STUDIO


Samen bepalen we welke indeling het best bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om bepaalde facetten uit een andere indeling over te nemen en indelingen samen te voegen tot een definitieve indeling.


STAP 5: HET KLEUREN- & MATERIALENPLAN


Tijdens vervolgende afspraak nemen we samen een kijkje naar kleuren en materialen.

Met kleur breng je sfeer in een ruimte en hebben invloed op de grote van een ruimte. Ik houd rekening met de ligging van jouw woning en de lichtinval.
Ik laat je een aantal kleurstalen, stoffen en materialen zien, zodat je de kleuren en materialen van dichtbij kunt bekijken en kunt vasthouden.

 


STAP 6: HET VERLICHTINGSPLAN


Goede verlichting is onmisbaar in goed uitgedacht interieur. Het bepaald de sfeer en heeft een functionele functie.


*STAP 7: HET MEUBEL- EN ACCESSOIREPLAN


Ook maak ik een passend meubel- en accessoireplan inclusief een handige boodschappenlijst. Lekker makkelijk om zelf mee aan de slag te gaan.


*STAP 8: MEUBELS OP MAAT


Meubels op maat zorgen voor het perfecte plaatje. Door maatwerk meubels te combineren met bijzondere items, haal je meer uit je interieur.

* – OPTIONEEL/MEERWERK


STAP 9: 3D IMPRESSIES VAN JOUW INTERIEUR/HET EINDGESPREK


Je bent waarschijnlijk ontzettend benieuwd naar jouw nieuwe interieur en het eind resultaat van jouw ruimte ontwerp. Ik maak een 3d-impressie – fotorealistische beelden – van het ontwerp. Op die manier kun jij goed zien hoe onze adviezen uitpakken in jouw ruimte. Bij elk ontwerp maak ik een filmpje, zodat je de ruimte van alle kanten goed kunt bekijken.
Na eindgesprek ontvangt jij het gehele advies in PDF digitaal via de mail.


Prijzen per verdieping ​inclusief BTW

Begane grond ≤ 60m2  €900,-
Begane grond ≤ 100m2  €1200,-
Begane grond > 100m2  vanaf €1500,-
Zolder verdieping  vanaf €900,- 

Prijzen per ruimte ​inclusief BTW

Woonkamer  €500,-
Keuken  €250,-
Eetkamer €200,- 
Badkamer  €250,- 
Slaapkamer  €350,- 
Kantoor  €350,- 
Toilet  €225,- 
Hal  €225,- 
Kinderkamer €300,-


Uw eigen persoonlijke pakketprijs samenstellen


Staan jouw ruimtes hier niet tussen of wil je graag een pakket samenstellen met korting? Alle combinaties zijn mogelijk. Ik maak graag een offerte op maat voor u.

 Ontvang GRATIS een persoonlijke offerte per e-mail


Inspiratie