Ik volg de nieuwe trends en ontwikkelingen op keukengebied nauwgezet

De keuken is mijn lievelingsruimte, ik ontwerp al keukens sinds 2002. Vanaf die tijd werk ik met de bekendste hoge kwaliteit keukenfabrieken.
De keuken is het hart van het huis. Hier wordt niet alleen gekookt, het is ook een heerlijke plek om lekker samen te zijn. Met een op maat gemaakte keuken heeft u echt iets unieks in huis. De keuken is tenslotte een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarnaast moet een keuken ook praktisch zijn, zodat u kunt kokkerellen en ruimte heeft om al uw spullen op te bergen. Ik maak een keukenontwerp geheel naar uw individuele wensen en kijk altijd naar de functionaliteit van de ruimte. Met de juiste materialen creëer ik vervolgens een sfeervolle ruimte. Mijn doel is de beste indeling van de keuken in iedere opstelling creëren.
De beste heeft deze betekenis bij mij:
1) handig in gebruik (praktisch);
2) mooi (emotioneel);
3) dat alles in het huis goed bij elkaar past (stijl en sfeer).

wie is mijn klant?

ik hou van klanten die begrijpen :

 • de keuken is belangrijkste ruimte van het huis ;
 • de keuken moet bij het huis stijl passen
 • de keuken moet niet alleen maar mooi maar echt handig zijn
 • de keuken is meubel waar zijn dag begint en ends
 • de keuken hoeft niet trendy te zijn, als die trend is niet zijn smaak
 • de keuken moet bij bewoners passen
 • de keuken zal voor minimum 15 jaar in zijn huis staan, en deze moet na 5 en 10 het moet nog mooi zijn
 • als u een keuken gaan kopen, hier is geen plek om snelle beslissingen nemen.
  En belangrijkste – samen werken samen denken.
  Als u denkt “o nee” , het betekent u bent niet mijn klant …”sorry”. Anders wordt u moe, ik geef veel te veel info waar/wat/waarom. Heel vaak klanten komen met eigen ideeën, maar heel vaak ze veranderen het na gesprek of als ik het laat zien op ontwerp. Ik werk eerlijk uw keuken is mijn keuken.

uw keuken is mijn keuken

dat is hoe ik kijk naar iedere keuken. En het gaat niet over stijl, het gaat over indeling en keuken die handig in gebruik is. Je hoor nooit van mij

het is jullie keuken jullie moeten weten wat jullie willen… deze heeft een keukenverkoper tegen mijn klant in een grote keukenzaak gezegd.

Ik werk in een andere manier. Ik zorg dat uw keuken krijgt de beste indeling, wordt mooi en handig. Ik ben bezig met iedere keuken in mijn gedachten ten minste 1-2 dagen en daarna leg ik het op een ontwerp, soms maak ik 1-3 opties en samen met klant kiezen het beste optie.

Het proces

(ik laat het met een keuken verhaal zien)

de eerste afspraak bij u thuis

Het is belangrijk, dat wij eerste afspraak bij u thuis maken. Wij hebben meteen een constructieve gesprek. Ik zie meteen veel (looproutes, mogelijkheden, waar leidingen liggen, ramen, deuren uw huis stijl). Ik meteen neem afmetingen. Het vriendschaap en samenwerken in gehele proces voor mij is ook belangrijk. Het betekent wij “moeten klikken” 😉

Eerste afspraak is geheel kostenlos.

de tweede afspraak

De tweede afspraak is altijd bij mij in studio. Vees klaar om zien alle mogelijkheden van uw ruimte. Soms het is alleen maar 1 mooiste optie, maar soms zijn er twee of drie mooie opties. En ik laat het altijd u zien. Ik weet som het zijn helemaal andere idee wat een klant heeft van te voren nagedacht. Daarom u heb veel tijd. Ik maak u nooit druk.

We waren toe aan een nieuwe keuken, maar kwamen niet uit de indeling. ( wel of niet aanbouwen, muurtje eruit of toch niet, kookeiland of niet…) Inga is komen kijken en heeft vervolgens 3 tekeningen voor ons gemaakt. Inga is professioneel en denkt goed met je mee. We hebben voor 1 van haar ontwerpen gekozen en zijn er heel tevreden mee.Caroline, Roggel

geen druk

Ik snap dat u per een dag veel informatie krijgt. Voor mij is erg belangrijk dat u allees begrijpt. Waarrom heb ik eine of andere dingen aangeboden. U moet begrijpen in welke manier uw eisen en weisen naar uw nieuwe keuken komen. U hebt tijd nodig om alle informatie verwerken. Ik zeg nooit dat u moet meteen besllissing nemen en keuken bestellen. Bij mij het zal nooit gebeuren. Met alle die informatie stuur ik u naar huis om minimum een nacht overslapenslapen (of niet slapen), maar u toch goed moet nadenken . Mischien lukt u het voorstelen, hoe de nieuwe keuken in uw keuken ruimte staat. U weet uw gewontes beter dan ik, waar wat is beter voor u. Hoe meer aandacht u besteed zo beter resultaat wij bereiken. Ik ben er om u te helpen, maar u beslist.

eureka

U hebt uw droomkeuken ontwerp gekozen. Soms het gebeurd in tweede afspraak als wij niet veel mogelijk hebben, soms het is derde afspraak bij mij in studio. Op deze dag praten wij over alles wat moet er komen.

Na deze afspraak krijgt u van mij offerte hoeveel uw keuken (all in) zal kosten.

Alles goed ? Dan tekenen wij samen een bestelling bevestiging.

de wachttijd

Meestal duurt het 6-10 weken (hangt op keukenfrontjes en fabriek). Er is geen ruste tijd voor u. Tot een nieuwe keuken komt, in uw keuken ruimte moet veel dingen gebeuren ( mischien nieuwe leidingen of somige vervangd/verlengd moet worden). Ik geef altijd instalatie plan.

de nieuwe keuken montage

ten sloote u kunt genieten

over veel aandacht

Tijdens de hele proces u kunt altijd op mijn hulp rekenen. Ik besteed veel aandacht op elke vraag en ik antwoord zo snel mogelijk. Ik zorg dat deze proces wordt voor u zo makkelijk mogelijk. Want mijn werk stijl is : uw keuken – mijn keuken. Zo als die keuken van Theo. Lees wat hij heeft geschreven.

Ik ben heeeeel tevreden. Inga heeft mij, zeer professioneel, stapje voor stapje begeleid naar het kiezen van, uitzoeken van een nieuwe vormgeving van mijn oude keuken, die een stuk praktischer is voor de beperkte ruimte waar ik over kan beschikken. Het is echt prachtig geworden. En ook tijdens het proces, als er een probleem rees, kwam ze na een telefoontje meteen naar me toe om vervolgens uren lang bezig te zijn om dat probleem op te lossen. En dat lukte altijd.En bij Inga kost dat echt niet meer, maar minder dan bij de grote keuken giganten. Ik vind haar bedrijfje echt een aanrader als je een persoonlijke en professionele begeleiding zoekt om een nieuwe keuken te realiseren.

Het grootste verschil tussen mij en anderen is, dat mijn doel niet alleen maar keuken verkopen. Mijn doel is, dat ik samen met u het mooiste keuken die past bij uw huis gaan crieeren. Ik ben achter u tijdens de hele proces vanaf begin tot einde. En als ik deze soort (van boven) tekst van mijn klant lees of deze soort woorden hoor dat noem ik satisfactie. Ik werk met hele mijn passie om deze gevoel te krijgen. 

Want uw keuken is mijn keuken


In mijn studio liggen veel stalen

Realisaties:


U kunt mijn externe pagina voor keukens bezoeken: