fbpx
Image


De keuken is mijn lievelingsruimte! Al sinds 2002 ontwerp ik keukens van uitsluitend fabrikanten die staan voor hoge kwaliteit.  
De keuken is het hart van het huis. Hier wordt niet alleen gekookt, het is ook een heerlijke plek om lekker samen te zijn. Met een op maat gemaakte keuken heeft je echt iets unieks in huis. De keuken is tenslotte een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarnaast moet een keuken ook praktisch zijn, zodat je kan kokkerellen en ruimte heeft om al jouw spullen op te bergen. Ik maak een keukenontwerp geheel naar jouw individuele wensen en kijk altijd naar de functionaliteit van de ruimte. Met de juiste materialen creëer ik vervolgens een sfeervolle ruimte. Mijn doel is de beste indeling van de keuken in iedere opstelling creëren.
Het Beste betekent voor mij:

handig in gebruik (praktisch);

mooi (emotioneel);

Eenheid met het interieur (stijl en sfeer)

Samen met mijn klanten richt ik me tijdens het ontwerp proces in mijn studio op de volgende pijlers;

de keuken is de belangrijkste ruimte van het huis

de keuken past bij de stijl van het huis

de keuken is zowel praktisch als mooi

de keuken is de plek waar de dag begint en eindigt

de keuken wordt ontworpen naar de smaak van de klant, niet naar de trends.

de keuken heeft een duurzaam ontwerp en solide kwaliteit zodat het voor minimaal 15 jaar dagelijks gebruikt kan worden

de keuken is geen ruimte om een snelle beslissing over te nemen we nemen samen de tijd hiervoor

Samen werken is samen denken, jouw keuken is mijn keuken!

Dat is hoe ik kijk naar iedere keuken. En het gaat niet over stijl, het gaat over indeling en keuken die handig in gebruik is. Je hoor nooit van mij: “het is jullie keuken, jullie moeten zelf weten wat jullie willen”. (helaas hoor ik wel eens dat dit bij grote keukenzaken wordt gezegd tegen klanten)

Ik werk op een andere manier. Ik zorg dat jouw keuken de beste indeling krijgt, wordt zowel mooi als handig. Een keuken dwaalt een paar dagen door mijn hoofd en daarna vertaal ik dit naar een ontwerp, soms maak ik 1-3 opties en samen kiezen we de beste optie.


Het proces


De eerste afspraak bij je thuis


Het is belangrijk, dat wij de eerste afspraak bij je thuis maken. Zo kan ik meteen zien wat de mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan looproutes, locatie van leidingen, ramen en deuren en de stijl van het huis. Dit proces is heel persoonlijk en een goed contact is hierbij essentieel. De samenwerking verloopt het beste als we beide de klik voelen en op vriendschappelijke basis aan de slag kunnen.

De eerste afspraak is geheel kosteloos, wil jij verder met mij dan plannen wij een tweede afspraak.

Het maken van een keukenontwerp kost € 200,- inclusief btw.

Wil je graag een keukenontwerp inclusief binnenhuisarchitectuur (bij verbouwing) dan bedraagt dat € 335,- inclusief btw


De tweede afspraak


De tweede afspraak is altijd bij mij in de studio. Wees voorbereid om alle mogelijkheden van jouw ruimte te zien. Soms springt 1 optie er bovenuit, maar soms zijn er twee of drie mooie opties. We bespreken en bekijken elke optie aandachtig. Het kan zo maar zijn dat het totaal andere ideeën zijn dan je van te voren had bedacht. In zo’n geval heeft dat tijd nodig en die heeft jij bij mij. Zorgvuldigheid is in dit proces erg belangrijk.


Geen druk


Op zo’n dag komt er veel informatie op je af, voor mij is het erg belangrijk dat jij alles begrijpt. Mijn doel is dat jij helemaal helder heeft op welke manier jouw eisen en wensen verwerkt zijn in het ontwerp voor jouw nieuwe keuken . Jij krijgt van mij rustig de tijd om alle informatie te verwerken. Nooit zal ik je onder druk zetten om direct een beslissing te maken en een keuken te bestellen. Met al die informatie stuur ik je naar huis om daar minstens een nachtje over te slapen (of niet slapen). Misschien lukt het je om voor te stellen hoe de nieuwe keuken zal staan. Jij weet jouw gewoontes beter dan ik, en wat voor je in de praktijk zal werken. Hoe meer aandacht je hier aan besteedt hoe beter resultaat wij samen bereiken. Ik ben er om jij te helpen, maar jij beslist.


Eureka


Je hebt jouw droomkeuken gekozen. Soms is het zo gebeurd tijdens de  tweede afspraak als de opties en wensen heel duidelijk zijn, soms hebben we wat meer tijd nodig bij mij in de studio. Op deze dag praten wij over alles wat moet er komen.

Na deze afspraak krijgt jij van mij de offerte waarin alle kosten worden meegenomen.

Offerte akkoord? Dan tekenen wij samen de bevestiging van de bestelling.


De wachttijd


Meestal duurt het 6-10 weken (hangt af van de materiaalkeuze en levertijd van de fabriek). Desalniettemin is dit geen rustige tijd voor u. Vaak zijn er voorbereidende werkzaamheden nodig (leidingen omleggen, stopcontacten plaatsen e.d.) en zal jouw oude keuken moeten worden leeg gehaald en verwijderd worden. Je ontvangt altijd een installatieplan waarmee uzelf of vakmensen aan de slag kunnen.


Montage van de nieuwe keuken


Tenslotte kan je genieten


Veel aandacht


Tijdens het hele proces kan jij altijd op mijn hulp rekenen. Ik besteed veel aandacht aan elke vraag en ik antwoord zo snel mogelijk. Ik zorg dat dit proces voor je zo ontspannen mogelijk zal zijn. Want mijn werkstijl is: jouw keuken – mijn keuken. Zoals die keuken van Theo. Hieronder leest jij wat hij heeft geschreven.

Mijn doel is, dat ik samen met je het mooiste keukenontwerp dat past bij jouw huis ga creëren . Het hele proces vanbegin tot eind sta ik aan jouw zijde. Mijn hele ziel en zaligheid leg ik in mijn werk en als vanuit die passie voor je de ultieme keuken, badkamer of woonruimte ontstaat geeft mij dat enorm veel voldoening. En bij het lezen van de ervaringen zoals Theo heeft gedeeld dan is mijn werk geslaagd!

Want jouw keuken is mijn keuken


In mijn studio liggen veel stalen


“Deutsche Gründlichkeit” is niet voor niets een begrip. Ze staan bekend om de uitstekende kwaliteit en om die reden werk ik uitsluitend met Duitse fabrikanten.


Ontdek veelzijdige assortiment inspirerende keukens digitaal. Ik neem je graag virtueel mee door de keukenbeurs in Duitsland.

Iedere keuken kan naar wens aangepast worden in iedere gewenste opstelling en daardoor toegepast worden in elk interieur !


Realisaties:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA