fbpx
Image

Vloerkleden maken het interieur compleet, we maken hiermee van ons huis een thuis. HANDMADE collectie met duurzame materialen is een prachtige toevoeging in elk interieur.

De Handmade Collection is een exclusieve collectie handgemaakte tapijten, die is gemaakt voor mensen die waarde hechten aan origineel design en hoogwaardige materialen. Tapijten uit deze collectie zijn handgemaakt in India, wat ze een uniek karakter geeft. Ze onderscheiden zich door de hoogste kwaliteit, verkregen dankzij het gebruik van hoogwaardige wol uit Nieuw-Zeeland en Nepal, evenals viscose, bamboe, viscose en katoen. Dit is een ideale keuze voor wie op zoek is naar ongebruikelijke interieuroplossingen. Het vormt een aanvulling op moderne, minimalistische appartementen en natuurlijke Scandinavische ruimtes. De Handmade Collection bestaat uit twee lijnen – PURE NATURE, d.w.z. tapijten die alleen gemaakt zijn van de hoogste kwaliteit natuurlijke herwonnen materialen en de GLAMOR-lijn – gegraveerd in de New Yorkse stijl, waar het dominante materiaal een subtiel glinsterende viscose is.

Vloerkleden zijn verkrijgbaar in 160×200 en 200×300 cm maten (rechthoekige). Ronde vloerkleden zijn verkrijgbaar in diameter van 200, 250 en 300 cm.Easy clean

De Carpet Decor-collectie is gemaakt met het geavanceerde beschermingssysteem Magic Home, dat het gemakkelijker maakt om vlekken te verwijderen, zonder de unieke structuur van het materiaal te beschadigen. Het klopt dat je in drie eenvoudige stappen bijna alle soorten vlekken kunt verwijderen. Je hebt alleen water en keukenpapier nodig of, in het geval van hardnekkige vlekken, microvezel en zeep om je tapijt volledig te reinigen.