Hoofddienst-Verbouwing
Voor particulieren. Een ontwerp verbouwing maken of laten maken is de beste manier om te zien of het beeld in je hoofd wel zo mooi en maakbaar is als je vooraf dacht.

Hoofddienst-Verbouwing

Een goed ontwerp is enorm belangrijk om uw verbouwing voor te bereiden. Eigenlijk is het maken van een ontwerp ‘verbouwen op papier’. Door samen op basis van tekeningen en 3D-modellen te bespreken wat de mogelijkheden zijn van uw verbouwing,  krijg u écht inzicht in alle mogelijkheden van uw huis.Bij een verbouwing komt heel veel kijken. Hebt u plannen om te gaan verbouwen? Bijvoorbeeld uw huiskamer vergroten met een uitbouw? Of het plaatsen van een dakkapel? Ik kan  een duidelijk ontwerp voor u verzorgen.

 1. Van tevoren levert u het plan aan.
 2. Het eerste adviesgesprek duurt tussen de 1 á 1.5 uur. Waarschijnlijk maken we een afspraak bij jou thuis, dan neem ik alle wensen en eisen met u door. Deze worden direct vertaald naar een verbouwingsontwerp.
 3. Na het gesprek wordt het basis-ontwerp verder uitgewerkt en naar u toegestuurd. Of we plannen een afspraak bij mij in de studio. Tijdens deze afspraak kan ik alles duidelijk uitleggen
 4. Met dit advies/ontwerp bent u in staat om aan een aannemer, of andere uitvoerende partijen, uit te leggen hoe de verbouwing er concreet uit moet komen te zien.

TIPS voor het eerste gesprek:

 1. Van tevoren moet u goed nadenken wat u precies wilt bij de verbouwing
 2. Ga ook na waarvoor u de extra ruimte wilt gebruiken.
 3. Wees hierin zeer concreet
 4. U kunt me inzicht geven in uw stijl door foto’s van uw ideale verbouwing te laten zien.
 5. U kunt ook zelf met ideeën komen die ik vervolgens kan verwerken.

U krijgt:

 1. 2D/3D ontwerp
 2.  Kleuradvies
 3.  Installatie (water, gas, elektra) – en technische tekeningen*

 

Wilt u meteen vrijblijvend een offerte aanvragen? 

Maak in dat geval een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u langs