Meubelontwerp en meubels op maat
Voor woon-, hobby- en zakelijke ruimtes

Meubelontwerp en meubels op maat

Wie op zoek gaat naar een nieuw interieur ziet vaak veel van hetzelfde op de meubelboulevards. Een kast of tafel is maar in een paar maten of kleuren verkrijgbaar, en voldoet dan niet aan de individuele wens van u als klant. Maatwerk kan dan de oplossing zijn.

Een ingebouwde boekenkast, kamer en suite- kastenwanden met glas, meubelstuk met verschillende functies, een grote eettafel, het complete interieur van een nieuwe showroom of een exclusief bureau voor in uw eigen praktijk of bedrijf? Alles is mogelijk en ik ontwerp het graag voor u.

 1. Van tevoren levert u de plattegrond-tekening en/ of foto’s, inclusief de maatvoering.
 2. Het eerste adviesgesprek duurt tussen de 0.5  á 1 uur. Dan neem ik alle wensen en eisen met u door. Deze worden direct vertaald naar een ontwerp van het specifieke meubelstuk.
 3. Na het gesprek wordt het ontwerp verder uitgewerkt en naar u toegestuurd. Of we plannen een afspraak bij mij in de studio. Tijdens deze afspraak kan ik alles duidelijk uitleggen
 4. Met dit advies/ontwerp bent u in staat om aan een aannemer, of andere uitvoerende partijen, uit te leggen hoe uw ideale meubel eruit moet zien.
 5. * Ik ben ook ervaren in het totaal-concept. Ik heb connecties met verschillende vakmensen die kwalitiatieve meubels voor u kunnen realiseren.

TIPS voor het eerste gesprek:

 1. Ga na waarvoor u het specifieke meubelstuk graag wilt gebruiken. Wat moet bijvoorbeeld allemaal in een kast passen? En op welke locatie komt de meubel te staan? Dan kan ik daar rekening mee houden bij het ontwerpen.
 2. Door mij enkele stijlvoorbeelden te geven kan ik uw stijl bepalen   en  hoe uw ideale badkamer eruit moet komen te zien. Bijvoorbeeld een afbeelding via Google of Printerest

U krijgt:

 1. 2D/3D ontwerp
 2. Kleuradvies
 3. Technische tekeningen*
 4. Een uniek ingerichte ruimte, speciaal voor u op maat gemaakt *

De kosten voor dit advies is vanaf 185 Eur + btw.

navigate_before
navigate_next

Vrijblijvende afspraak maken.

Wilt u een persoonlijk gesprek waarbij alle mogelijkheden worden bekeken? Dat kan! Maak in dat geval een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u langs