Hoofddienst-Keukenontwerp en meubels op maat
De keuken is mijn lievelings ruimte, ik werk met keukens vanaf 2002 jaar. De keuken is het hart van het huis, er wordt niet alleen gekookt, maar het is ook een heerlijke plek om lekker samen te zijn

Hoofddienst-Keukenontwerp en meubels op maat

Wilt u graag een unieke op maat gemaakte keuken? Op maat gemaakte keukens zijn de droom voor interieurontwerpers zoals ik, omdat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Met een op maat gemaakte keuken heeft u echt iets unieks in huis. De keuken is een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarnaast moet de keuken ook praktisch zijn, zodat u kunt kokkerellen en ruimte heeft om alle spullen op te bergen.  Ik maak een keukenontwerp geheel naar uw individuele wensen en kijk altijd naar de functionaliteit van de ruimte. Met de juiste materialen creëer ik vervolgens een sfeervolle ruimte.

Een keuken op maat hoeft niet duur te zijn. Ik werk namelijk kostenefficiënt en door mijn jarenlange ervaring verspil ik geen onnodige tijd. Ik kom graag bij u langs voor een een persoonlijke intake.

Het intake-gesprek bestaat uit de volgende stappen.

 1. Van tevoren levert u de plattegrond-tekening en/ of foto’s, inclusief de maatvoering.
 2. Het eerste adviesgesprek duurt tussen de 1 á 1.5 uur. Dan neem ik alle wensen en eisen met u door. Deze worden direct vertaald naar een specifiek ontwerp.
 3. Na het gesprek wordt het ontwerp verder uitgewerkt en naar u toegestuurd. Of we plannen een afspraak bij mij in de studio. Tijdens deze afspraak kan ik alles duidelijk uitleggen
 4. Met dit advies/ontwerp bent u in staat om aan een aannemer of andere uitvoerende partijen uit te leggen hoe uw ideale keuken eruit moet zien.
 5. * Ik ben ook sterk in het totaalkeuken-concept. Dankzij mijn lange ervaring weet ik wanneer welke stappen gezet moet worden. Ik kan ook helpen als werkvoorbereider of projectmanager.  Ik werk samen met vooraanstaande keukenfabrikanten (beste prijs voor maatwerk-keuken). Ook met leveranciers van apparatuur heb ik goede contacten. Alsook met loodgieters, elektriciens en andere vakmensen die nodig zijn voor een maatwerkkeuken.

TIPS voor het eerste gesprek:

 1. Ga na welke apparaten u in de keuken allemaal gebruikt. Toasters, waterkoker, mixers enzovoort! Dan kan ik daar rekening mee houden bij het ontwerpen.
 2. Door mij enkele stijlvoorbeelden te geven kan ik uw stijl bepalen  en hoe uw ideale  keuken eruit moet komen te zien. Bijvoorbeeld een afbeelding via Google of Printerest

U krijgt:

 1.  2D/3D ontwerp
 2.  Kleuradvies
 3.  Installatie (water, gas, elektra, afvoer) tekeningen *
 4. Een uniek ingerichte keuken, speciaal voor u op maat gemaakt *

De kosten voor dit advies zijn vanaf 185 Eur + btw. Indien u ervoor kiest om ook de keukenmeubels bij mij af te nemen, is het maken van het ontwerp geheel kosteloos !

Bezoek mijn externe pagina voor keukens https://uw-droomkeuken.nl/

navigate_before
navigate_next

Vrijblijvende afspraak maken.

Wilt u een persoonlijk gesprek waarbij alle mogelijkheden worden bekeken? Dat kan! Maak in dat geval een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u langs