Hoofddienst-Interieurontwerp

Woon en zakelijke ruimtes

Hoofddienst-Interieurontwerp

Uw huis is de plek waar u het meest aanwezig bent. Daarom is het belangrijk om aandacht aan het interieur te besteden. Iedere persoon of familie heeft andere leefgewoontes. Dit vraagt dan ook om een persoonlijk interieur dat daar bij past. Ik kan  u daarmee van dienst zijn.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Tijdens een adviesgesprek gaan we samen na wat de ideale woon-  of bedrijfsruimte voor u is. Tevreden met de adviezen? Dan maak ik voor u vervolgens graag een interieurontwerp op maat. Alle ontwerpen worden in 3D uitgewerkt, zodat u een realistische indruk krijgt van hoe de ruimte eruit komt te zien. Het resultaat is een goed doordacht en creatief ontwerp. Een ontwerp dat meteen uitgevoerd kan worden. Door uzelf of een professional. Dat mag u zelf bepalen! De volgende stappen worden ondernomen.

 1. Van tevoren levert u de plattegrond-tekening en/ of foto’s, inclusief de maatvoering.
 2. Het eerste adviesgesprek duurt tussen de 1 á 2 uur. Al uw eisen en wensen worden daarna direct vertaald in een ontwerp.
 3. Na het gesprek wordt het advies verder uitgewerkt en naar u toegestuurd.  Of we plannen een afspraak bij mij in de studio. Tijdens deze afspraak kan ik alles duidelijk uitleggen.  U hebt dan een beeld van uw droominterieur.
 4. Met dit ontwerp bent u in staat om aan een aannemer, of andere uitvoerende partijen, uit te leggen hoe uw voorgenomen interieurplannen eruit moeten zien.
 5. * Ook met totaalconcepten kan ik u van dienst zijn. Dankzij mijn lange ervaring weet ik wanneer welke stappen moeten worden gezet. Ik kan ook helpen als werkvoorbereider of projectmanager. Dat betekent dat in een ontwerp alle elementen worden meegenomen. Denk daarbij aan de: indeling, kleur, raambekleding, vloeren, materialen, maatwerk (keuken / haard / zitmeubels / kasten / eetbanken / ensuites / etc), verlichting, of een meubelplan.

TIPS voor het eerste gesprek:

 1. Denk na over dingen die u echt in huis wilt hebben. Spullen/elementen waar ik een plek voor moet zoeken, zoals een piano, speciale kastruimte, schilderijen en ga zo maar verder.
 2.  Welke meubels uit uw eigen huis u wilt meenemen.
 3. U kunt me ook afbeeldingen tonen van interieurs die u erg mooi vindt. Dan heb ik daar een beeld bij.

U krijgt:

  1. 2D/3D ontwerp
  2. Kleuradvies*
  3. Installatie (water, gas, elektra) tekeningen*

 
navigate_before
navigate_next

Wilt u meteen vrijblijvend een offerte aanvragen? 

Maak in dat geval een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u langs