Badkamerontwerp en meubels op maat
Voor particulieren en verschillende soorten praktijkruimtes. Ieder badkamer idee is ooit begonnen met een goed ontwerp.

Badkamerontwerp en meubels op maat

Vaak is de badkamer de kleinste kamer van het huis. Ik probeer samen met de klant bij het design van de badkamer rekening te houden met een functionele en logische badkamerindeling. We maken optimaal gebruik van de ruimte en spelen hiermee. Gaan we voor één of twee wasbakken? Willen we een aparte douche, of  douche en bad inéén?  Zo komen we tot een ontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staan! Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijke intake.

Het intake-gesprek bestaat uit de volgende stappen.

 1. Van tevoren levert u de plattegrond-tekening en/ of foto’s, inclusief de maatvoering.
 2. Het eerste adviesgesprek duurt tussen de 1 á 1.5 uur. Waarschijnlijk maken we een afspraak bij u thuis, dan neem ik alle wensen en eisen met u door. Deze worden gelijk vertaald naar een specifiek ontwerp van uw ideale badkamer.
 3. Na het gesprek wordt het ontwerp verder uitgewerkt en naar u toegestuurd. Of we plannen een afspraak bij mij in de studio. Tijdens deze afspraak kan ik alles duidelijk uitleggen
 4. Met dit advies/ontwerp bent u in staat om aan een aannemer, of andere uitvoerende partijen, uit te leggen hoe uw ideale badkamer eruit moet zien.
 5. *Ik ben ook sterk in het totaalbadkamer-concept. Dankzij mijn lange ervaring weet ik wanneer welke stappen gezet moet worden. Ik kan ook helpen als werkvoorbereider of projectmanager.  Ik werk samen met vooraanstaande badkamerfabrikanten (beste prijs voor maatwerk-badkamers). Ook met leveranciers van badkamerproducten heb ik goede contacten. Alsook met loodgieters, elektriciens en andere vakmensen die nodig zijn bij het realiseren van een maatwerkbadkamer.

TIPS voor het eerste gesprek:

 1. Ga na welke zaken u in de badkamer allemaal wilt laten bevestigen wc, douche, bad en dergelijke..! Dan kan ik daar rekening mee houden bij het ontwerpen.
 2. Door mij enkele stijlvoorbeelden te geven kan ik uw stijl bepalen  van hoe uw ideale badkamer eruit moet komen te zien. Bijvoorbeeld een afbeelding via Google of Printerest

U krijgt:

 1. 2D/3D ontwerp
 2. Kleuradvies
 3. Installatie (water, elektra) tekeningen*
 4. Een uniek ingerichte badkamer, speciaal voor u op maat gemaakt *

De kosten voor dit advies zijn vanaf 185 Eur + btw.

navigate_before
navigate_next

Vrijblijvende afspraak maken.

Wilt u een persoonlijk gesprek waarbij alle mogelijkheden worden bekeken? Dat kan! Maak in dat geval een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u langs