Van ontwerp tot realisatie begeleiden

Woon en zakelijke ruimtes

Voor iedere klant maak ik een offerte op maat.

Van ontwerp tot realisatie begeleiden

Interieurontwerp en interieurbouw

Gaan je een bestaand huis renoveren/verbouwen? Ik kan mij goed voorstellen dat je dan door alles keuzes die er op je af komen het doel niet altijd meer even helder voor ogen hebt. Of wel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er moeten vaak in een korte tijd veel beslissingen worden genomen. Zelfs beslissingen waar je misschien nog nooit over na hebt gedacht of niet weet wat een goede keuze is voor het mooiste eindresultaat. Vanuit mijn jarenlange ervaring begeleid ik jullie met veel passie en enthousiasme door jullie renovatieproject. In overleg met jullie maken we samen de juiste keuzes en hierbij houd ik het gewenste eindresultaat goed voor ogen.

In de pre-fase begint het al bij op papier zetten van alle wensen en plannen, het offerte traject met aannemers en andere specialisten. Realistische plannen en offertes die horen bij het gewenste budget en de planning. Dit alles is al een intensief traject waar je de kennis en de tijd mist om op het scherpste van de snede te kunnen zitten en ook een reeel beeld te krijgen van de impact van een verbouwing. Of je er nu al woont of dat je het huis nog moet aankopen.

De winst in een verbouwproces zit hem in de best mogelijke voorbereiding waarin praktisch alles al besloten is, alles uitgetekend is en alle specialisten weten wat ze kunnen en moeten doen alvorens te beginnen met de verbouwing. Dat is een intensief proces, maar levert geld op in the long run. Als de tijd dan daar is om te kunnen beginnen met verbouwen, is betrokkenheid en aanwezigheid erg belangrijk. Want er zijn elke dag, elk moment veel vragen. Kan daar direct antwoord op komen, dan kan de aannemer door. Dat is de rol van een verbouwbegeleider, die de eigenaar kan ontzorgen.

Ben je niet met regelmaat op een verbouwing, zal de aannemer met de beste wil van de wereld de keuzes maken en verdergaan omwille van tijd. En in de praktijk blijkt vaak dat dit nou net een keuze is die je zelf niet had gemaakt. En dan moet het over en wordt het meerwerk. Slecht voor de motivatie van de vaklui, zonde van het vakwerk en zeker zonde van het geld. Want meestal is de klant diegene die betaalt en dat kan voorkomen worden met de juiste begeleiding.

Om je te ontzorgen in het hele proces kun je kiezen voor verbouwbegeleiding. Hierin zijn verschillende mogelijkheden op welk moment ik in stap in het proces. In de orientatiefase van een nieuw huis kopen, om de potentie van het huis op basis te bepalen van jullie wensen. Of wanneer het huis al aangekocht is en ik kan helpen met het ruimtelijke ontwerp. Maar ook als er een architect op het project zit kan ik zorgen op dagelijks operationeel niveau dat de plannen ook daadwerkelijk zo uitgevoerd worden, dat je wensen gerealiseerd worden.

Ik heb een netwerk van specialisten waar ik mee samen werken. Onze kracht: samen komen we weer tot de beste ideeën en beslissingen. Ik ben er voor u om u te ontzorgen met een duidelijke planning, begeleiding van leveranciers en onderaannemers, zoals elektricien, loodgieter, stukadoor etc. Van advies tot en met de realisatie, ik kan nemen u alles graag uit handen.

STAPPENPLAN REALISATIE

1 STAP. DE OFFERTE

De offerte op maat, op basis Interieurontwerp 2D/3D of Verbouwing/uitbouw ideeën en ontwerp, inclusief indicatieprijs voor verbouwing.

Ik zal u uw maximale budget vragen.

Na akkoord

STAP 2 VERBOUW BEGELEIDING

– Budgetbeheer en planning

– Tussentijdse evaluaties

– Inkoop en bestellingen coördineren.

– Begeleiding leveranciers en onderaannemers

– De complete uitvoering m.b.t inrichting, verlichting en interieurstyling.


Wilt u meteen vrijblijvend een offerte aanvragen? 

Maak in dat geval een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u langs