Aanvullende dienst-Aanbouw / Vergunning
Voor particulieren. Is je huis te klein geworden of wil je gewoon graag een extra ruimte? Een aanbouw plaatsen aan je woning is de oplossing bij uitstek!

Aanvullende dienst-Aanbouw / Vergunning

Wanneer u uw huis wilt uitbreiden door  een serre, garage of bijkeuken aan te bouwen, dan hebt u vaak een omgevingsvergunning nodig. De gemeente stelt verschillende eisen bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Dit gaat verder dan enkel de bouwtekening. Soms is het ook nodig om een constructieberekening of een foto aan te leveren.

Aanbouw, uitbreiding of verbouwing van een woning? Een dakkapel, erker, overkapping, garage, of een carport? Met al deze zaken kan ik u begeleiden en ondersteunen. Ik denk graag met u mee omtrent het realiseren van uw bouwkundige  wensen.

Het eerste gesprek is altijd bij u thuis:

 1. Het eerste adviesgesprek duurt tussen de 1 á 2 uur. Dan neem ik samen met u alle wensen en eisen door. Deze worden dan direct vertaald in een aanbouwontwerp.
 2. Ik neem alle relevante maten van bestaande gebouwen.
 3. Na het gesprek wordt het basis-ontwerp verder uitgewerkt en naar u toegestuurd. Of we plannen een afspraak bij mij in de studio. Tijdens deze afspraak kan ik alles duidelijk uitleggen
 4. Met dit advies bent u in staat om aan een aannemer, of andere uitvoerende partijen, uit te leggen hoe u wilt gaan verbouwen.

TIPS voor het eerste gesprek:

 1. Van tevoren moet u goed nadenken wat u precies wilt bij de verbouwing
 2. Ga ook na waarvoor u de extra ruimte wilt gebruiken.
 3. Wees hierin zeer concreet
 4. U kunt me inzicht geven in de verbouwing door foto’s van uw ideale verbouwing te laten zien.
 5. U kunt ook zelf met ideeën komen die ik vervolgens kan verwerken.

U krijgt:

 1. 2D/3D ontwerp
 2.  Kleuradvies
 3. Installatie (water, gas, elektra) tekeningen*
 4. Tekeningen om vergunning te krijgen (huidige situatie en de situatie daarna). Ook kan ik het vergunningsformulier voor u invullen. *

 

navigate_before
navigate_next

Wilt u meteen vrijblijvend een offerte aanvragen? 

Maak in dat geval een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u langs