Ik heb een netwerk van specialisten waar

Gaan jullie een bestaand huis renoveren/verbouwen? Ik kan mij goed voorstellen dat je dan door alles keuzes die er op je af komen het doel niet altijd meer even helder voor ogen hebt. Of wel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er moeten vaak in een korte tijd veel beslissingen worden genomen. Zelfs beslissingen waar je misschien nog nooit over na hebt gedacht of niet weet wat een goede keuze is voor het mooiste eindresultaat.
Vanuit mijn jarenlange ervaring begeleid ik jullie met veel passie en enthousiasme door jullie renovatieproject. In overleg met jullie maken we samen de juiste keuzes en hierbij houd ik het gewenste eindresultaat goed voor ogen.
Ik heb een netwerk van specialisten waar ik mee samen werken. Onze kracht: samen komen we weer tot de beste ideeën en beslissingen. Ik ben er voor u om u te ontzorgen met een duidelijke planning, begeleiding van leveranciers en onderaannemers, zoals elektricien, loodgieter, stukadoor etc. Van advies tot en met de realisatie, ik kan nemen u alles graag uit handen.





STAPPENPLAN REALISATIE

1 STAP. DE OFFERTE

De offerte op maat, op basis Interieurontwerp 2D/3 of Verbouwing/uitbouw ideeën en ontwerp

Ik zal uw uw maximale budget vragen.

Na akkoord

STAP 2 VERBOUW BEGELEIDING

– Budgetbeheer en planning

– Tussentijdse evaluaties

– Inkoop en bestellingen coördineren.

– Begeleiding leveranciers en onderaannemers

– De complete uitvoering m.b.t inrichting, verlichting en interieurstyling.

– Facturatie


Voor

Ontwerp

Realisatie