Uw huis is de plek waar u het meest aanwezig bent. Daarom is het belangrijk om aandacht aan het interieur te besteden. Iedere persoon of familie heeft andere leefgewoontes. Dit vraagt dan ook om een persoonlijk interieur dat daar bij past. Ik kan  u daarmee van dienst zijn.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Tijdens een adviesgesprek gaan we samen na wat de ideale woon-  of bedrijfsruimte voor u is. Tevreden met de adviezen? Dan maak ik voor u vervolgens graag een interieurontwerp op maat. Alle ontwerpen worden in 3D uitgewerkt, zodat u een realistische indruk krijgt van hoe de ruimte eruit komt te zien. Het resultaat is een goed doordacht en creatief ontwerp. Een ontwerp dat meteen uitgevoerd kan worden. Door uzelf of een professional. Dat mag u zelf bepalen! De volgende stappen worden ondernomen.

Werkwijze:

STAP 1: VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN bij u thuis

TIPS voor het eerste gesprek:

  1. Denk na over dingen die u echt in huis wilt hebben. Spullen/elementen waar ik een plek voor moet zoeken, zoals een piano, speciale kastruimte, schilderijen en ga zo maar verder.
  2.  Welke meubels uit uw eigen huis u wilt meenemen.
  3. U kunt me ook afbeeldingen tonen van interieurs die u erg mooi vindt. Dan heb ik daar een beeld bij.

In het eerste gesprek bespreken we het wensen- en eisenpakket voor het interieur. Samen bekijken we de tekeningen die gemaakt zijn door de architect of projectontwikkelaar. Bestaat de woning al, dan bekijken we deze. Vertel mij wat ik moet weten en welke elementen je wil behouden, om aan de slag te gaan. We besteden in dit eerste gesprek uiteraard ook aandacht aan het budget en de planning.

STAP 2: STIJL EN SFEER BEPALEN, OFFERTE

Welke sfeer moet uw interieur uitstralen? gaat u voor landelijk of juist meer voor industrieel? houdt u van meerdere stijlen en wilt u graag klassiek met scandinavisch samenvoegen in uw nieuwe interieur? alles is mogelijk! ik maak van al uw wensen één geheel. Op basis van intake gesprek stel ik een offerte voor het interieurontwerp traject met voorlopige concept foto’s op .


Na akkoord op de offerte zullen we in de derde stap 


STAP 3: DE RUIMTE INDELEN

Hoe benut je de ruimte optimaal? Ik maak verschillende indelingen voor uw woning, omdat er altijd meerdere manieren zijn om een ruimte goed in te delen. Doel is enerzijds het bepalen van de functies, indeling en routing. Vragen als: ‘Waar kan ik het beste de keuken plaatsen?’ of ‘Waar plaats ik de open haard het beste?’ komen allemaal aan de orde. Mijn doel is ook om u te verrassen, dat ik een indeling ontwerpen waar u zelf nooit aan gedacht zou hebben. Anderzijds wil ik de sfeer voor het te realiseren interieur bepalen.


STAP 4: VERVOLGENDE AFSPRAAK IN STUDIO

Samen bepalen we welke indeling het best bij u past. Uiteraard is het ook mogelijk om bepaalde facetten uit een andere indeling over te nemen en indelingen samen te voegen tot een definitieve indeling.


STAP 5: HET KLEUREN- & MATERIALENPLAN

Tijdens vervolgende afspraak nemen we samen een kijkje naar kleuren en materialen.

Met kleur breng je sfeer in een ruimte en hebben invloed op de grote van een ruimte. Ik houd rekening met de ligging van uw woning en de lichtinval.
Ik laat u een aantal kleurstalen, stoffen en materialen zien, zodat je de kleuren en materialen van dichtbij kunt bekijken en kunt vasthouden.


STAP 6: HET VERLICHTINGSPLAN

Goede verlichting is onmisbaar in goed uitgedacht interieur. Het bepaald de sfeer en heeft een functionele functie.


STAP 7: HET MEUBELPLAN

Op het meubelplan wordt aangegeven waar de diverse type meubels geplaatst kunnen worden. Zo kun je zien of de sfeer en indeling aansluit bij je wensen.
Op het plan staat vermeld waar de meubels aangekocht kunnen worden.


*STAP 8: MEUBELS OP MAAT

* – OPTIONEEL/MEERWERK

Meubels op maat zorgen voor het perfecte plaatje. Door maatwerk meubels te combineren met bijzondere items, haal je meer uit je interieur.


STAP 9: 3D IMPRESSIES VAN UW INTERIEUR/HET EINDGESPREK

U bent waarschijnlijk ontzettend benieuwd naar uw nieuwe interieur en het eind resultaat van uw ruimte ontwerp. Ik maak een 3d-impressie – fotorealistische beelden – van het ontwerp. Op die manier kunt u goed zien hoe onze adviezen uitpakken in uw ruimte. Bij elk ontwerp maak ik een filmpje, zodat u de ruimte van alle kanten goed kunt bekijken.
Na eindgesprek ontvangt u het gehele advies in PDF digitaal via de mail.

 

Prijzen per verdieping ​inclusief BTW

Begane grond ≥50m2  €900,-
Begane grond ≥100m2  €1200,-
Begane grond ≤100m2  vanaf €1500,-
Zolder verdieping  vanaf €900,- 

Prijzen per ruimte ​inclusief BTW

Woonkamer  €600,-
Keuken  €300,-
Eetkamer €265,- 
Badkamer  €300,- 
Slaapkamer  €300,- 
Kantoor  €450,- 
Toilet  €265,- 
Hal  €265,- 
Kinderkamer €300,-

Uw eigen persoonlijke pakketprijs samenstellen

Staan uw ruimtes hier niet tussen of wilt u graag een pakket samenstellen met korting? Alle combinaties zijn mogelijk. Ik maak graag een offerte op maat voor u.