Bezoek : 2019 - A30 Küchenmeile / M.O.W. /Cube A30

Bezoek : 2019 - A30 Küchenmeile / M.O.W. /Cube A30

Ik heb al heel veel beurzen bezocht, maar iedere keer op nieuw ben ik heel benieuwd naar wat ik te zien krijg !

“ Het design, functionaliteit en luxe uitstraling zijn aspecten die voor iedere fabricant de stijl van de nieuwe collectie bepaalt.”

Dit jaar heb ik veel zwart en goud gezien overal, in keuken, badkamer woon ruimte en in andere ruimtes.

Ik raad aan goud te gebruiken vooral als accent detail in uw interieur.

Gouden details zijn echt mooi, maar als u gaat uw huis inrichten voor 15 jaar, zou ik goed nadenken of het een goede keuze is. Details in goud zijn oke, maar vermijd grote goudkleurige onderdelen in uw interieur.

“Denk bij  woontrends goed na of je die meteen in huis wil hebben!”

Veel verschillende merken presenteren induktieplaten met ingebouwde afzuiging. Zelf vind ik in dat geval, alleen de vlakke uitvoering zonder open roosters, geschikt. Bij deze laatste moet u rekening houden met meer schoonmaakwerk.