keuken ontwerp

PORTFOLIO

keuken ontwerp / Technische tekenen / Installatietekeningen

DE KEUKEN IS HET HART VAN HET HUIS
 Het wonen is de laatste jaren steeds meer verplaatst naar de keuken. De keuken is niet langer alleen de plek waar wordt gekookt, het is ook vooral een plek waar je samen kan zijn. En zo’n leefkeuken is natuurlijk pas echt af als alle elementen een eenheid vormen. Het aanrecht, het kookgedeelte, de keukenkasten en het eetgedeelte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.U bent er!
Kom je er niet helemaal uit of heb je geen idee waar te beginnen? Ik kun helpen je graag. Design en installaties (elektriciteit, water en verlichting) project management en taxatie.
 Stuur me je vraag, met eventueel een foto van je huidige keuken of ruimte. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in mijn studio waar ik je kunnen helpen met je ontwerp.
 

Alle projecten worden in 3D uitgevoerd, het is mogelijk de kleuren en oppervlakeigenschappen te veranderen. Indien u het ontwerp op computer al bevalt, zal het u thuis nog meer bevallen, omdat u het dan ook aan kan raken. Hoe mijn voorgaande projecten en de eindresultaten er uitzien, kunt u op de galerij zien: PORTFOLIO.

Laat u verrassen door de betaalbaarheid van unieke keuken!

15413CBC56F