Ervaringen van klanten

Nieuwe keuken op maat
2019 j. Theo, Weert
Ik ben heeeeel tevreden. Inga heeft mij, zeer professioneel, stapje voor stapje begeleid naar het kiezen van, uitzoeken van een nieuwe vormgeving van mijn oude keuken, die een stuk praktischer is voor de beperkte ruimte waar ik over kan beschikken. Het is echt prachtig geworden. En ook tijdens het proces, als er een probleem rees, kwam ze na een telefoontje meteen naar me toe om vervolgens uren lang bezig te zijn om dat probleem op te lossen. En dat lukte altijd.En bij Inga kost dat echt niet meer, maar minder dan bij de grote keuken giganten. Ik vind haar bedrijfje echt een aanrader als je een persoonlijke en professionele begeleiding zoekt om een nieuwe keuken te realiseren.
Appartement in Amsterdam, verbouwing ontwerp. Keuken en badkamer meubel met graniet werkblad op maat 
2018 j. Tuna, Amsterdam

Inga have been like someone from family through out my renovation project. No matter the time of the day or day of the week, Inga is always willing to help, listen to your questions and create pragmatist solutions. Inga showed me the way to make the plan of my house in a way that i didn't think before, helped me to equip my kitchen with high quality products even without going to a shop, joined my bathroom shopping on whatsapp, assisted in the coloring and lighting of my house. Looking back, i can not imagine how i would manage to finalize this renovation without having Inga. I have a beautiful apartment now and majority of the credits are on her side. Many many thanks!
Keukenontwerp  
2018 j. Linda J. , Weert

Inga weet prachtige ontwerpen te realiseren. Geduldig denkt ze mee en neemt de hele ruimte mee in haar advies, van lichtinval tot de te creëren sfeer met behulp van kleur en materiaal combinaties. Ze denkt mee over hoe de ruimte zo praktisch mogelijk te benutten rekening houdend met wensen en budget. Ze is kundig, ervaren en heeft een prachtige showroom waar ze aan de hand van samples en een realistisch 3d ontwerp weet te begeleiden naar een geweldig eindresultaat voor een eerlijke prijs. Inga bedankt en veel succes gewenst! 

 Keukenontwerp getekend
2018 j. Rob en Ingrid, Weert
Inga heeft uitzonderlijk goed geluisterd naar de wensen en verwachtingen van ons betreffende het plaatsen van een nieuwe keuken. Daarnaast weet zij op subtiele wijze originele ideeën toe te voegen die naadloos aansluiten op onze wensen en extra gebruiksgemak in de keuken geven. Een echte vakvrouw met passie voor ontwerpen en samenstellen van een uniek interieur! En dat alles tegen een zeer redelijke prijs!

 Keukenontwerp
2018 j. Miranda , Haarlem

Inga heeft een mooie 3d tekening gemaakt van een keukenontwerp met praktische oplossingen en creatieve ideeen. Vergeleken met keukenzaken komt de keukenprijs bij haar heel voordelig uit.

 Keukenontwerp
2017 j. Nelson kasten op maat & interieurbouw, Urk

Snel en goed een keukenontwerp gemaakt en later nog weer aangepast voor een schappelijke prijs.

 Keukenontwerp
2017 j. Rene, Stramproy

Beste Inga, Je hebt voor mij prachtige en duidelijke 3D tekeningen gemaakt en het werk goed begeleid, tekeningen met goede/begrijpelijke details en goed begrepen wat mijn wensen zijn. Ga zo door!! Groetjes, René